HOROR U OSNOVNOJ ŠKOLI: Učenik napao domara sekirom, bore mu se za život

N. Đ.

sreda, 06. 02. 2019. u 18:38

ХОРОР У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ: Ученик напао домара секиром, боре му се за живот

Ilustracija Foto Depositphotos

Prolivanju krvi i pravom hororu u ložioni škole, kako saznajemo nije prethodila bilo kakva rasprava

PETNAESTOGODIŠNjI učenik devetog razreda Osnovne škole “Ivo Andrić” iz Kulaša, nadomak Prnjavora, iznenada je napao domara te škole Milanka Pančića (58), sa više udaraca sekirom nanevši mu teške povrede na glavi. Lekari Univerzitetsko kliničkog centra RS u Banjaluci se bore za njegov život, dok je učenik upućen u banjalučku Psihijatriju na dalje posmatranje.

Policija se nije oglašavala po ovom slučaju, ali “Novosti” saznaju da se domar ne sluteći nikakvu opasnost, našao na udaru najmanje dva udarca sekire u učenikovim rukama, koji mu se prikrao sa leđa dok je ložio vatru. Prolivanju krvi i pravom hororu u ložioni škole, kako saznajemo nije prethodila bilo kakva rasprava. Sve se odigralo iznenada i munjevito u vreme prve smene nastave. U šoku i neverici je cela škola, kao i direktor Željko Rudonjić, koji nam je porvrdio incident, dodavši nam, u telefonskom razgovoru, da nije u stanju da govori, zbog policije, samog učenika i njegove rodbine.

Pročitajte još - Pretučen sekirom zbog svađe oko deteta

-Ne znam šta mu bi, udario me je više puta sekirom, a bio je dobro dete - izustio je, kako saznajemo, ložač Pančić, oblivljen krvlju u prnjavorskom Domu zdravlja.

Naš izvor upućen u ovaj nesvakidašnji incident kaže da je učenik rekao da se, navodno, odavno pripremao “nekoga da ubije i da je slučajno izbor pao na nesrećnog domara”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

situlacija

07.02.2019. 02:47

Svi odmah drvlje i kamenje na klinca! A niko da se upita šta domar petlja u podrum. Setite se afere °bodrum°. Rovarenja, podmetanja, potpaljivanja. Domar je palio i žario po podrumu to je očigledno. I sam priznaje da je ložio. A šta da se vatra proširila na okolne zidove i tavanicu?! Nisam za upotrebu sile, ali neki zasta preteraju. Domar, pa šta! Neka ubuduće pazi šta radi.

Душан Ва

07.02.2019. 05:23

И родитеље и њега на дуготрајну робије. Звер склонити са улице.

Lux

07.02.2019. 08:03

Неки дан у Београду момак насумично убио другог момка, сада ово. Није то случајност. Дефинитивно утицај лош утицај превише интернета (превише губљења времена, а конкретно никакве занимације или посла).

Алекса

07.02.2019. 10:05

Какав смо ми народ, ово је језа. Па шта вам је људи? Да ли неко зна какав је тај домар, да ли је нешто не дај Боже радио том дечаку? Ако није, онда треба санкционисати дечака, а не одмах... Не дај Боже никоме.