SIN poznatog preduzimača iz Čajetine, vlasnika firme "Gaga turs" Ivan Radibratović (29), napadnut je i teško povređen kada je na njega sekirom nasrnuo muškarac - poznanik majke njegovog deteta. Napadač mu je zadao udarac u glavu i noge tupim delom sekire, a lekari su konstatovali naprsnuće lobanje. Srećom, povrede nisu opasne po život.

- Ujutru sam poslao poruku ženi sa kojom nikada nisam bio venčan, a zajedno imamo dete. Predočio sam joj da je potrebno da se pojavi na sudu u vezi spora sa viđanjem deteta, jer je imala nameru da ga odvede u drugi grad. Nedugo zatim, na vratima agencije gde radim, pojavila se ona, zajedno sa još dve drugarice - govori Radibratović. - Verbalno su me napale i razbacivale stvari po kancelariji. Tada sam pozvao policiju, a one su otišle. Nedugo zatim, na vratima se pojavio B. R., inače suprug jedne od prijateljica majke mog deteta.


PROČITAJTE JOŠ:
NESREĆA U BAJINOJ BAŠTI: Pokosio doktorku na trotoaru, odletela nekoliko metara

Radibratović tvrdi da mu je B. R. prišao na samim vratima agencije.

- Udario me je u glavu tupim delom sekire, pao sam na pod, a onda me je udario još jednom po nogama. Usledila je borba za goli život. Devojka koja radi u agenciji i ja, uspeli smo da ga izguramo sa praga i da zaključamo vrata - dodao je Radibratović. - Lekari su u petak, kada se incident dogodio, konstatovali naprsnuće lobanje, a posle dva dana u bolnici pušten sam na kućno lečenje.


PUŠTEN POSLE SASLUŠANjA

POVREĐENI Radibratović je protiv napadača, koga ranije nije poznavao, podneo krivičnu prijavu. B.R. je priveden, a posle saslušanja je pušten.