NOVOSADSKA policija uhapsila je L.V. (34), B. M. (32), S. P. (20) i M. R. (27), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa. Ovu četvoricu policija je uhapsila u Kovilju, pored kamiona u kome se nalazilo 8,3 tone soje koju su, kako se sumnja, ukrali sa jedne barže u Petrovaradinu.

Svoj četvorici je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Policija je uhapsila i Đ.K. (27) sa područja Bačke Palanke koji se sumnjiči da je počinio dva krivična dela, tešku krađu i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. Ovaj dvadesetsedmogodišnjak se sumnjiči da je u subotu uveče razbio staklo na ulaznim vratima prodavnice u Čelarevu i ukrao novac iz kase i cigarete.

Pored toga, Đ.K. se sumnjiči da je zatim ukrao automobil jednog meštanina, parkiran sa ključevima u kontakt bravi. Policija je pronašla auto i vratila vlasniku, a osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Bačkoj Palanci.