Ministar Vulin: Svi pripadnici vojske prvi put imaju osiguranje

Novosti online

sreda, 04. 09. 2019. u 17:27

Министар Вулин: Сви припадници војске први пут имају осигурање

Foto: Ministarstvo odbrane

Prvi put svi pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane biće osigurani 24 časa sedam dana u nedelji, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin
Prvi put svi pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane biće osigurani 24 časa sedam dana u nedelji, što je jedan od načina da se pokaže briga o ljudima i da je život u Vojsci Srbije svakoga dana po malo bolji - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.


- U skladu sa naređenjima vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, svi pripadnici Vojske Srbije moraju da osete da država o njima brine i da se kvalitet života u Vojsci Srbije svakog dana povećava. U skladu sa takvim naređenjem mogu da kažem da su po prvi put svi pripadnici Vojske Srbije i svi pripadnici Ministarstva odbrane osigurani 24 časa sedam dana u nedelji, od bilo čega što može da im se desi - naglašava ministar Vulin.

PROČITAJTE JOŠ: Vulin: Domaća pamet u službi napretka naše Vojske


Takođe, ministar Vulin ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna, da Vojska Srbije mora da bude obučena, opremljena, ali i sačinjena od zadovoljnih ljudi o kojima se brine i o kojima se razmišlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Vilenjak

05.09.2019. 13:42

Ovo je najveća glupost, koja je urađena u poslednje vreme. Vojska je uvek sebe samu osiguravala. Ako bi napravila štetu sama je plaćala. To je bilo jevtinije nego osiguranje svih vozila. Nekom je palo naum da sve osigura, pa čak i vojnike. Zanima me koje osiguravaju društvo će dobiti bingo.