Projezdio Seatov karavan

Petar Živković

subota, 29. 09. 2018. u 22:54

Пројездио Сеатов караван
Najbrže rastući brend u Evropi, poslednjih nekoliko godina je španski "Seat" , kompanija koja pod okriljem grupacije "Folksvagen" doživljava zvezdane trenutke
NAJBRŽE rastući brend u Evropi, poslednjih nekoliko godina je španski "Seat" , kompanija koja pod okriljem grupacije "Folksvagen" doživljava zvezdane trenutke.

Nemačka mehanika, španski šarm,obilje opreme i izuzetno izbalansiran odnos cene i kvaliteta su "pogurali" španski brend na drumovima Evrope, a u Srbiji je, ako je verovati po načniu na koji su brojnim specijalizovanim novinarskim ekipama predstavljeni modeli ove kompanije, "Seat" na najboljem putu da osvoji i ovdašnje tržište.

Kompanija Porše Srbija i Crna Gora i zastupnik marke "Seat" organizovala je testiranje modela: "Ibica"," leon", "arona" i"ateka" sjajno organizovanom test vožnjom na relaciji Beograd - Novi Sad. Predstavljeni su najnoviji sistemi asistencija u vožnji, konekcije automobila sa pametnim uređajima, kao i najsavremenija tehnološka dostignuća kojima "seat"garantuje sigurnu i bezbednu vožnju.

Pročitajte još: Dah mora i Španije

Direktor kompanije Porše Srbija i Crna Gora, Miloš Vujanović, u razgovoru sa novinarima istakao je da je ova španska marka kako što smo već rekli,najbrže rastući automobilski brend u Evropi. U proteklih pet godina zabeležio je "Seat" rast prodaje od oko 50 odsto, a u prvih 8 meseci 2018. prodaju na globalnom nivou povećao je za 21,9 odsto odnosno, isporučeno je 68.800 više vozila nego predhodne godine. Rast je zabeležen i u Republici Srbiji i to u prodaji fizičkim licima pre svega zahvaljujući novim SUV modelima Ateka i Arona.
"AŽDAJA" U BUTIKU U centru Novog Sada, u novootvorenom butiku "Seata" izložena je i prava poslastica za sve ljubitelje automobilizma. Prava "aždaja" na točkovima, moćna "SEAT Leon Cupra R DSG "koja je napravljena u limitiranoj seriji od samo 299 komada. Automobil jedinstvenog dizajna i snage 300 KS nikog ne ostavlja ravnodušnim. SEAT Srbija je obezbedila ovaj automobil za naše tržište i sigurno će naću put do pravog ljubitelja sportske vožnje. SEAT će se svim ljubiteljima četvorotočkaša predstaviti i na Niškom salonu automobila koji će biti održan u hali „Čair” od 5. do 7. oktobra 2018. godine.

U ovaj, najtraženiji segment španski gigant je uvrstio još jedan automobil. Radi se o novom članu "SUV SEAT" game – modelu" tarako "koji je promovisan 18. septembra a mi ga u Srbiji očekujemo u salonima početkom naredne godine.

Novi Sad je kao destinacija odabran i zbog novog izložbenog prostora, koji je u Srbiji otvoren neposredno nakon predstavljanja ovog urbanog koncepta u Londonu i Cirihu. Ambijent ovog prodajnog objekta nudi mogućnost za autentični ugođaj pri razgledanju Seatovih modela jer se bazira na takozvanom „SEAT Boutique conceptu”. Ovaj koncept predstavlja novi način komunikacije sa klijentima koji omogućava drugačiji pristup odabiru vozila u urbanom okruženju gradskog jezgra. "SEAT Srbija" će nastaviti sa razvojem ovog koncepta i u drugim gradovima i na taj način će se ovaj brend koji je u usponu predstaviti znatno većem broju potencijalnih klijenata u Srbiji.
Direktor marke SEAT u Srbiji, Dragan Prljinčević, u novom "SEAT Boutique" salonu predstavio je specijalnu ponudu za SUV model Arona:

- Tokom oktobra ljubitelji Seat modela moći će da iskoriste brojne pogodnosti koje smo pripremili kroz različite finansijske pakete koji se odnose kako za gotovinsko, tako i za plaćanje putem finansiranja u saradnji sa "Porše" finansijskom grupacijom. Najtraženiji model "SEAT Arona" od 115 KS moći će da se kupi po ceni već od 14,999 evra.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije