DOMINACIJA SNS U TRSTENIKU: Vučić osvojio preko 12.000 glasova

S. Babović

04. 04. 2022. u 16:36

OPŠTINSKI odbor SNS-a u Trsteniku zahvalio se danas sugrađanima što su u velikom broju izašli na izbore i ukazali poverenje Aleksandru Vučiću na predsedničkim izborima i listi Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve na parlamentarnim izborima.

ДОМИНАЦИЈА СНС У ТРСТЕНИКУ: Вучић освојио преко 12.000 гласова

Foto: SNS

Kako je predočeno, izlaznost u Trsteniku bila je 56,76 posto na predsedničkim, odnosno 54,49 posto na parlamentarnim izborima.

- Rezultati sa 95 posto obrađenih biračkih mesta ukazuju na ubedljivu pobedu Aleksandra Vučića sa osvojenih 64,68 posto, odnosno 12.346 glasova - navodi Aleksandar Ćirić, predsednik OO SNS. - Nakon njega, najviše glasova dobio je Zdravko Ponoš - 12,81 posto, zatim Boško Obradović sa 7,1 ,Miloš Jovanović - 5,88, Milica Đurđević Stamenkovski - 5,72, Biljana Stojković - 1,93, Branka Stamenković - 1,19 i Miša Vacić - 0,69 posto.

Ćirić dodaje da je SNS na parlamentarnim izborima u Trsteniku dobio 49,81 posto glasova, lista Ivica Dačić - premijer Srbije - 12,75, odnosno lista Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije - 10,94, Boško Obradović - Dveri - Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije - 6,59 i Milica ĐurđevićStamenkovski - Srpska stranka Zavetnici -4,95 posto. Sve druge liste, prema podacima SNS-a, nisu prešle cenzus.

- Pobeda Aleksandra Vučića u prvom krugu predsedničkih izbora zaista je ubedljiva i istorijska, a ovako velika podrška je nedvosmislen pokazatelj ispravnosti politike koju vodi SNS, koja u prvi plan stavlja nacionalne interese, pokazatelj je da su stanovnici Trstenika i Srbije prepoznali predan i posvećen rad Aleksandra Vučića i SNS-a, brigu o ekonomskim interesima, rad na unapređenju naše privrede, infrastrukture, zdravstva i brigu za svakog pojedinca - navodi Milena Turk, predsednica opštine Trstenik, dodajući da je 49,81 posto osvojenih gavona za SNS na parlamentarnim izborima u ovoj opštini pokazatelj da su građani prepoznali ko se bori za vitalne interese.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda