KAPI KRVI NA BETONU, NOŽ U TRAVI: Svi detalji jezivog napada u Kruševcu, čovek se bori za život zbog parking mesta! (FOTO/VIDEO)

S. Babović

23. 02. 2021. u 17:49

- S.V. je parkirao auto tu skoro na uglu Takovske i Šumatovačke ulice, dok je N.J. u tom trenutku prolazio peške.Počeli su da se svađaju oko tog parking mesta,pa da se koškaju, fizički, a onda je N.J.izvao nož “lepezu”, i posekao vrat S. V, posle čega je krv šikljala na sve strane, bilo je užasno - svedoče za “Novosti” stanari Šumatovačke ulice gde je oko 15,30 došlo do krvave svađe između dvojice Kruševljana.

КАПИ КРВИ НА БЕТОНУ, НОЖ У ТРАВИ: Сви детаљи језивог напада у Крушевцу, човек се бори за живот због паркинг места! (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: S. Babović

- Sve se odigralo baš brzo. S.V. je imao dovoljno snage da potraži pomoć u stomatološkoj ordinaciji na ćošku, a do bolnice ga je prebacio komšija.

Sagovornici “Novosti” navode da je krvi bilo dosta, da mu je rana tamponirana i da je tako u vrlo teškom stanju,sa verovatno presečenom vratnom arterijom u kolima prevežen do Odeljenja hirurgije.

- Niko ne može da veruje šta se dogodilo, pa to je svađa ni iz čega, da čovek tako strada zbog jednog običnog parkiranja - svedoče sagovornici “Novosti”.

Počinilac N.J, kao što su “Novosti” vće objavila uhapšen je odmah po pokušaju ubistva, kako se u ovom trenutku kvalifikuje krivično delo. Na licu mesta u toku je uviđaj, zamenik javnog tužioca. Istragu Više javno tužilaštvo. Policija obezbeđuje ceo potez oko raskrsnice, a Takovska ulica je zatvorena za saobraćaj.

U travi je ostao nož, tragovi krvi svuda su na trotoaru, čije slike takođe donosimo sa mesta gde se odigrala tragedija. Prema poslednjim informacijama “Novosti”, S.V. je u operacionoj sali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)