UŽAS U SMEDEREVU: Silovao devojčicu (14) nakon raskida sa njenom majkom?

J.I.

02. 01. 2021. u 10:40

PRIPADNICI policije uhapsili su B.A. 38 iz Smedereva zbog sumnje da je silovao četranestogodišnju devojčicu sa čijom je majkom, inače, ranije bio u emotivnoj vezi.

УЖАС У СМЕДЕРЕВУ: Силовао девојчицу (14) након раскида са њеном мајком?

Foto: Depositphotos

On je namamio devojčicu koja živi u hraniteljskoj porodici, uz obećanje da će je povesti kod mame, a onda je silovao, saznaju nezvanično "Novosti".

Prema našim saznanjima, B.A. bio je u vezi sa majkom devojčice, ali su se pre izvesnog vremena razišli, i žena se odselila u Požarevac. Tamo je, navodno, zasnovala novu porodicu. Njena 14-godišnja ćerka ostala je u Smederevu, kod hranitelja.

- B.A. je iskoristio priliku što ga je dete poznavalo, i ponudio da je povede kod majke u Požarevac da je poseti. Međutim, na putu do Požarevca, u jednoj napuštenoj kući ju je silovao, kaže naš izvor iz istrage.

Sve se desilo tokom noći između 30. i 31. decembra.

Devojčicu je, potom, vratio kod hranitelja kojima je preplašeno dete ispričalo kroz kakav je košmar prošlo. Odmah su zajedno otišli u policiju i prijavili silovatelja.

Posle kraće potrage, policija ga je uhapsila. Osumnjičeni se, navodno, krio u okolini Požarevca, odnosno u Kostolcu. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Policija se do sada nije oglasila, tako da nisu poznati ni detalji ovog stravičnog slučaja, niti šta je izjavio na saslušanju u PU Smederevo.

B.A. danas će biti predat tužiocu koji će ga saslušati, potvrdili su nam u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Sada se očekuje da pred tužiocem B.A. ispriča šta se kobne noći desilo.

Nakon saslušanja, sud će odlučiti o pritvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)