STEFANOVIĆ ČESTITAO DAN ŽENA: Bez vas ne bi svet mogao da diše na ovaj način

Novosti online

08. 03. 2021. u 11:00

MINISTAR odbrane Srbije Nebojša Stefanović čestitao je danas svim pripadnicama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, i svim ženama u Srbiji, Međunarodni dan žena - 8. mart.

СТЕФАНОВИЋ ЧЕСТИТАО ДАН ЖЕНА: Без вас не би свет могао да дише на овај начин

Foto: Ministarstvo odbrane

Stefanović je naveo da se 8.mart obeležava kao međunarodni praznik širom sveta kao dan žena - hrabrih, odlučnih i jakih osoba bez kojih svet ne bi mogao da ''diše na ovaj način''.

- Ne bi mogao da postoji, jer vi isti stvarate, ali ga i svojskim doprinosom činite boljim mestom - poručio je Stefanović, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Ministar je poželeo "svim pripadnicama lepšeg pola u Srbiji da budu srećne, uvažene i uspešne i istakao da su žene pokretači i stubovi svojih porodica, ali i kolektiva u kojima rade".

Zahvalio je ženama na tome što se neumorno bore za Srbiju i što ulažući svoje znanje, sposobnosti, ogromnu energiju i požrtvovani rad, rame uz rame sa svojim kolegama, čine vojsku Srbije jačom i boljom.

- Ponosan sam što ste deo našeg sistema odbrane i što služite Srbiji! - poručio je Stefanović pripadnicama Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a