ZVANIČNO VLASNIK STANA: Srećna dobitnica u igri "Uzmi račun i pobedi" potpisala ugovor

A. Bulatović

03. 12. 2020. u 13:08

SREĆNA dobitnica stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020", Maja Florić iz Paraćina, sada je i formalno vlasnik nekretnine u Beogradu. Potpisala je ugovor sa ministrom finansija Suinišom Malim i sa direktorom Republičke direkcije za imovinu Jovanom Vorkapićem.

ЗВАНИЧНО ВЛАСНИК СТАНА: Срећна добитница у игри Узми рачун и победи потписала уговор

Foto: Z. Rašić

Zahvljajući skupljaju fiskalnih računa osvojila je stan od 50,47 kvadrata u naselju Zemunske kapije. Njena koverta izvučena od 3,2 miliona pristiglih koverata sa fiskalnim računima.

- Mi ćemo svakako stan zadržati, nećemo ga prodati, jer sreća se ne prodaje! - poručila je Maja Florić. - Za sada nemamo druge planove. Deca rastu, a oni će se ovako lakše odlučiti gde će stanovati.

Srećna dobitnica iz Paraćina, međutim, bila je i prilično uporna. Poslala je 30 koverata.

- Hvala jer ste postali partner Vlade Republike Srbije, partner Vašoj državi u borbi protiv sive ekonomije - rekao je ministar Mali.

U FONDU JOŠ 11 STANOVA

NADLEŽNI pozivaju građane Srbije da nastave da šalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 fiskalnih isečaka za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020". U nagrdanom fondu je ostalo još 11 stanova, kao i 55 automobila "fijat 500L".

- Hvala Vam na lojalnosti koju ste pokazali time što ste odgovorno prikupljali fiskalne račune i poslali ih, jer nama je borba protiv sive ekonomije jedna od najvažnijih stvari sa kojima se suočavamo. Ako ne uzmete fiskalni račun, taj novac će završiti u sivoj zoni, jer će koristi imati samo onaj ko taj račun nije izdao. Ukoliko uzmete račun, deo poreza ulazi u budžet, a od tog novca gradimo auto-puteve, gradimo i projekte poput naselja "Zemunske kapije", gradimo bolnice, škole, borimo se protiv krize koju izaziva Kovid 19, jer kupujemo lekove, medicinsku opremu, pomažemo našoj privredi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Poslat dopis svim školama, tiče se godišnjice masakra u OŠ Vladislav Ribnikar