"ZEBRE" VIŠE VOLE GOSTOVANJA: Ovijedo igra na "gol manje"

O. M.

13. 11. 2023. u 10:56

OVIJEDO i Kartahena zatvaraju 15. kolo španske La lige 2, popularne "Segunde". Utakmica se igra na stadionu "Karlos Tartiere" od 21 čas.

ЗЕБРЕ ВИШЕ ВОЛЕ ГОСТОВАЊА: Овиједо игра на гол мање

Profimedia

Domaći tim je posle očajnog starta sezone i sedam utakmica bez pobede, sada ušao u pozitivan ritam i vezao sedam mečeva bez poraza, osam kada se uračuna i trijumf nad Manresom u Kupu Kralja.

"Plavi" su sada 14. na tabeli sa 18 bodova i veoma neobičnom gol-razlikom 11:7. Dakle, na njihovim utakmicama pada tek nešto više od gola u proseku, oni primaju jedan na svakoj drugoj utakmici, a postižu tri na svake četiri utakmice.

S druge strane, Kartahena je zakovana za dno tabele sa šest bodova. Ima pet bodova manje od najbliže Amorebijete, dok joj Andora, koja je na bezbednoj 18. poziciji, već sada beži deset bodova.

"Zebrama" je ovo četvrta uzastopna sezona u Segundi, a sedma ukupno u kratkoj istoriji (klub je osnovan 1995. godine). Imaju samo jednu pobedu i to u gostima gde su osvojili svih šest bodova. Kod kuće su izgubili svih sedam utakmica.

Očekujemo večeras da tvrdi Ovijedo upiše nova tri boda i krene na put u gornji deo tabele.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)