''MEDITERANSKI VITEZOVI'' U KRIZI: Stamena odbrana ''orlova'' i dalje nije primila gol!

V.M.

28. 03. 2023. u 13:37

LIBIJA dočekuje Tunis u večernjem terminu od 22 sata.

МЕДИТЕРАНСКИ ВИТЕЗОВИ У КРИЗИ: Стамена одбрана орлова и даље није примила гол!

Foto: AP

Zanimljiva se borba vodi u grupi ''J'' kvalifikacija za Afrički kup nacija, Tunis je trenutno prvi sa sedam bodova, prati ga Ekvatorska Gvineja sa šest, dok Libija vreba svoju šansu iz prikrajka sa tri poena.

Libija je dobro započela pobedom protiv Bocvane, ali je nakon toga doživela poraze od Ekvatorijalne Gvineje i Tunisa i ''mediteranski vitezovi'' danas moraju osvojiti barem bod pred svojim navijačima kako bi ostali u trci za plasman na Afrički kup nacija.

Što se tiče gosta, Tunis je pored dva trijumfa podelio bodove sa Bocvanom. Prvi je na tabeli sa sedam osvojenih bodova uz impresivnu gol-razliku 7:0. ''Orlovi'' su jedanput u svojoj istoriji osvojili Afrički kup nacija, to je bilo 2004. godine kada su kao domaćini u finalu savladali Maroko sa 2:1

Na duelu ovih timova pre četiri dana Tunis je rutinski slavio rezultatom 3:0.

Očekujemo nov trijumf ''orlova''.

NAŠ TIP: 2 (1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega