"ĐAVOLI" BI DA NASTAVE DOBRE IGRE: Forest je u problemu

V.M.

27. 12. 2022. u 16:34 >> 16:35

PRVI susret ovih ekipa još od 1999. godine

ЂАВОЛИ БИ ДА НАСТАВЕ ДОБРЕ ИГРЕ: Форест је у проблему

FOTO: EPA

Domaćin je raskinuo ugovor sa Kristijanom Ronaldom i sada se okreće životu posle njega, pružao je dobre partije pre pauze i nada se da će moći da nastavi sa njima. Forest se vratio u Premijer ligu nakon dugog niza godina ali igra slabo i nalazi se u zoni ispadanja.

Mančester junajted je u pet utakmica u svim takmičenjima pre pauze ostvario četiri pobede uz poraz od Aston vile i igrao je veoma dobro. U poslednjem kolu savladao je Fulam na gostovanju u Londonu rezultatom 1:2 pogotokom mladog Garnača u sudijskoj nadoknadi.

Prošle nedelje ''crveni đavoli'' su savladali Barnli u Liga kupu sa 2:0, golove su postigli Eriksen i Rašford. Junajted zaostaje četiri boda za Totenhemom koji je četvrti, ali ima i dva meča manje od njega i ako bi dobio oba ta susreta, preuzeće mesto koje garantuje Ligu šampiona sledeće sezone. Domaćin je takođe zauzeo drugo mesto na tabeli grupe ''E'' Lige Evrope i u nokaut fazi će se u apsolutnom derbiju runde sastati sa Barselonom.

Notingem forest se vratio u elitu nakon dugog odsustva. Trenutno zauzima 19. poziciju sa 13 osvojenih bodova. ''Šumari'' su za vreme letnjeg prelaznog roka doveli preko 20 novih igrača i Stiv Kuper i dalje pokušava da pronađe najbolju formaciju. Gost je u poslednja dva kola zabeležio pobedu i remi i tako osvojio jako bitne poene u borbi za opstanak. Za vreme Svetskog prvenstva Forest je odigrao četiri prijateljske utakmice u kojima je doživeo tri poraza i trijumfovao je protiv Valensije. Prošle nedelje je u EFL kupu bio bolji od Blekburna rezultatom 1:4.

Što se tiče međusobnih susreta, kao što smo već napomenuli, ova dva tima su poslednji put ukrstila koplja davne 1999. godine kada Junajted na ''Siti graundu'' ubedljivo slavio sa 1:8.

Ten Hag sigurno neće moći da računa na Aksela Tuanzebea, očekuje se da meč preskoče Martinez i Varan, dok su pod znakom pitanja Sančo, Megvajer i Dalot.

Gost će sigurno biti bez Hendersona, Ričardsa, Kujatea i Niakatea, dok su pod upitnikom Orije i Henesi.

Očekujemo da Junajted nastavi sa dobrim igrama i da na punom ''Old trafordu'' ostvari rutinsku pobedu.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)