"OSLIĆI" NA MENIJU: Ren prekida dvonedeljni post

V.D.

24. 04. 2022. u 09:00

DANAS od 13 časova u okviru 34. kola francuske Lige 1 domaći Ren dočekuje goste sa primorja, Lorjen.

ОСЛИЋИ НА МЕНИЈУ: Рен прекида двонедељни пост

Profimedia

Do pre tri utakmice Ren je bio na drugoj poziciji i imao siguran plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Crveno-crni su vezali dva poraza i skliznuli na četvrtu poziciju na tabeli.

Monako je juče ostvario ubedljivu pobedu i izbio na treću poziciju. Ren u duelu sa Lorijenom mora da ide na pobedu u suprotnom, plasman u najelitnije klupsko takmičenje u Evropi može biti doveden u pitanje. Do skoro se Lorjen nalazio u zoni ispadanja, ali su "oslići" ostvarili dve pobede u duelu sa svojim konkurentima (Sent Etjen i Mec) i izašli iz opasne zone. Opstanak još uvek nije matematički obezbeđen, a očekujeih teško gostovanje Renu.

Lorjenu današnji rival uopšte ne odgovara a u prilog tome govori i činjenica da nisu savladali Ren na poslednjih sedam utakmica.

Sva je prilika da će se taj niz nastaviti i danas, jer domaći tim je dosta kvalitetniji.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a oni bi mogli uskoro da se i dogode.

15. 04. 2024. u 16:46 >> 16:47

KAD AMERIKANCI ODLEPE ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

KAD AMERIKANCI "ODLEPE" ZA SRBINOM: Ne, Nikola Topić neće biti peti pik na NBA draftu

NIKOLA Jokić je već opčinio NBA ligu, čiji je bio dvostruki najbolji igrač, a potom i MVP finala, Bogdan Bogdanović hara tom ligom u aktuelnoj sezoni, ne mareći što često uopšte nije bio starter, ali američka košarkaška javnost već se sprema za novu srpsku senzaciju. Nikola Topić joj je ime i njemu su se ovih dana posvetila dva velika medija u Sjedinjenim Američkim Državama. Sa pravom.

15. 04. 2024. u 16:09

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest