"REDSI" SE VRAĆAJU U BORBU ZA TITULU: Liverpul - Lids

V.D.

23. 02. 2022. u 10:04

DANAS se igra zaostali meč 19. kola Premijer Lige koji može učiniti borbu za titulom mnogo zanimljivijom.

РЕДСИ СЕ ВРАЋАЈУ У БОРБУ ЗА ТИТУЛУ: Ливерпул - Лидс

FOTO: AP

Liverpul je pobedom nad Interom od 0-2, praktično osigurao prolaz u 1/4 Lige Šampiona. "Crveni" sada mogu da se posvete Premijer ligi i da se svom snagom daju u poteru za Mančester Sitijem. Na Enfild dolazi Lids junajted.

Tim Marsela Bijelse u poslednje vreme igra fudbal koji im ne donosi dobre rezultate. Pokušava argentinski stručnjak da trgne svoje igrače, da im vrati samopouzdanje koje im je poljuljano nedavnim porazima. Sa čeitri poraza na poslednja tri meča, ozbiljno su sebi zakomplikovali situaciju. Od već viđenog opstanka, sada moraju da strepe. Ređaju poraze i od rivala sa dna tabele udaljeni su svega pet bodova. Težak raspored im ne ide na ruku, posle gostovanja Liverpulu čeka ih susret sa Totenhemom.

Na Enfildu i mnogo kvalitetniji timovi od Lidsa nisu uspeli da osvoje bodove. Svestan je toga i popularni "Ludak". Fudbaleri Jirgen Klopa imaju priliku da se pobedom uključe u ravnopravnu borbu za titulu. Bodove vredne opstanka, fudbaleri Lidsa moraće da osvajaju na svom terenu i pre svega sa timovima sličnog kvaliteta. U ovom trenutku Liverpul je za klasu iznad.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,3)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri