HODŽSON VODI KA OPSTANKU: Votford - Kristal Palas

N.P.

23. 02. 2022. u 09:02 >> 09:41

U ODLOŽENOM meču 18. kola Premijer lige Votford na stadionu "Vikaridž roud" dočekuje Kristal Palas.

ХОЏСОН ВОДИ КА ОПСТАНКУ: Вотфорд - Кристал Палас

Profimedia

Ekipa Roja Hodžsona je za vikend ostvarila sjajnu pobedu, savladala je u Birmingemu Aston Vilu sa 0:1, i tako prekinula niz od dva uzastopna poraza u ligi, međutim, to joj nije pomoglo da izađe iz zone ispadanja, zauzima 18. poziciju na tabeli sa 18 bodova.


Fudbaleri Patrika Vijere su posle dva remija u prvenstvu izgubili u prošlom kolu na svom stadionu od Čelsija rezultatom (0:1), trenutno se nalaze na 13. mestu u Premijer ligi sa 26 osvojenih bodova.

Foto: AP


Oba kluba su u nezgodnim pozicijama, gubitak bodova ne odgovara gostima, a kamoli domaćim fudbalerima, očekujemo tvrd i neizvestan duel i najbolja varijanta je pokušati sa golovima.


NAŠ PREDLOG:  UG 2+ (kvota 1,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)