"PEVCI" HOĆE U LIGU ŠAMPIONA: Barnli - Totenhem

V.D.

23. 02. 2022. u 09:27

U zaostaloj utakmici 13. kola Premijer lige, tim iz Severnog Londona stiže u goste na "Turf Mur" stadion.

ПЕВЦИ ХОЋЕ У ЛИГУ ШАМПИОНА: Барнли - Тотенхем

FOTO: AP/Tanjug

Barnli se grčevito bori za opstanak u Premijer ligi. Seriju od dvanaest mečeva bez pobede prekinuli su u prošlom kolu kada su u gostima ubedljivo sa 3 - 0 pobedili Brajton. Ukoliko žele opstanak u društvu najboljih, fudbaleri Barnija moraće da pobeđuju i timove iz gornjeg dela tabele. To neće biti nimalo lak posao za izabranike Šona Dajša. U goste im dolazi nepredvidljivi Totenhem.

"Pevci" su posle dva neočekivana poraza na svom terenu od Sautemptona i Vulverhemptona, uspeli na Etihadu da šokiraju lidera na tabeli Mančester Siti. Antonio Konte želi od svojih izabranika da dobru igru koju su pokazali protiv aktuelnog šampiona ponove i na večerašnjem meču. U poslednjih pet međusobnih susreta, četiri puta je pobedio Totenhem, a na sva četiri meča Barnli nije postigao ni gol.

Ovo je meč od preseudne važnosti za oba tima. Barnli bi se pobedom još više približio timovima koji su u ovom trenutku iznad zone ispadanja i time bi znatno uvećao šanse za opstanak.

Totenhem nastavlja poteru za mestom koje vodi u grupnu fazu Lige šampiona. Sa tri utakmice manje u odnosu na četvrtoplasirani Mančester junajted, "pevci" imaju izgledne šanse da se dočepaju mesta koje im garantuje igranje u najelitnijem klupskom takmičenju na starom kontinentu. Zbog tradicije koja je na strani tima iz Londona i trenutne bolje forme, mi tipujemo na pobedu Totenhema.

Zanimljivo je da je Barnli na dnu tabele, a samo 6 klubova iz Premijer lige je primilo manje golova od njih, problem leži u tome što imaju drugi najgori napad u ligi i zato zauzimaju tek 19. poziciju.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a