IRFAN BAŠOVIĆ: Čarlton se budi

TIP redakcija

02. 09. 2023. u 11:00

Naš dugogodišnji čitalac iz Pogorice pronašao je dva fiksa među mečevima nižih liga Engleske

ИРФАН БАШОВИЋ: Чарлтон се буди

Ilustracija

Subota:

16.00 ČARLTON - FLITVUD 1 (2,30)

Bilo je burno leto u timu Čarltona. Dobili su nove vlasnike, koji su u tim doveli vrsnog napadača Alfi Maja, prošle sezone šestog strelca lige. Nakon samo 5 mečeva, Čarlton je doživeo 4 poraza, tako da je trener Din Holden morao da napusti klub. U ovom momentu se ne zna ko će ga naslediti, ali jasno je da ovaj tim treba da se bori za prvih šest mesta na tabeli. Vlasnik i bivši predsednik kluba Flitvuda, Endi Pili, osuđen je na 13 godina zatvora zbog milionske prevare koju je počinio. On je bio jako poštovan, zbog toga što je ovaj klub uzdigao za 10 godina dok je bio na njegovom čelu i u tom periodu Flitvud je doživeo čak šest promocija. Sada je stabilan trećeligaš, ali ispostavilo se na kraju da se to desilo nelegalnim novcem, jer bez ulaganja Pilija u igrače i infrastrukturu, Flitvud ne bi toliko napredovao. Goste sada čeka teška sezonu, dok Čarlton mora brzo da se oporavi.

16.00 MORKAMB - SALFORD 2 (2.55)

Klub Morkamb je trenutno na prodaju, traži se novi vlasnik. Najveći adut ovog kluba je njihov trener Derek Adams, koji je uspeo već jednom da ih ubaci u viši rang takmičenja. Salford je bio do sada jedan od najvećih potrošača u ovoj ligi, ali ove sezone je rešio da tim razvija strateški. Cilj je ostao isti, ulazak u veći rang takmičenja, pa su za početak uspeli da zadrže, Vata koji je prošle sezone proglašen najboljim igračem sredine terena. Ove sezone četvrta liga je mnogo kvalitetna i ima dosta timova koji će se boriti za prvih sedam, tako da Salford mora u svaki meč ući ozbiljno kako bi se domogao višeg ranga.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)