DRUŽENJE MALIŠANA UZ IGRU: Predškolska ustanova u Somboru u znaku „Dečje nedelje“

J. B.

07. 10. 2020. u 23:54

ZAPOSLENI u Predškolskoj ustanovi „Vera Gucunja“ u Somboru , u okviru „Dečije nedelje” osmislili su niz sadržaja, koja će pod sloganom „Podeljena sreća dva puta je veća“, zbog izmenjenih uslova usled epidemiloške situacije, biti nešto drugačije organizovana.

ДРУЖЕЊЕ МАЛИШАНА УЗ ИГРУ: Предшколска установа у Сомбору у знаку „Дечjе недеље“

Foto: J. B.

Podršku obeležavanju njihovog dana dali su Antonija Nađ Kosanović, član Gradskog veća za oblast dece, omladine i sporta, i lokalna samouprava Sombora.

- Svi sadržaji su u službi dece, gde je igra imperativ. U skladu sa ovogodišnjim motom, u sva 32 vrtića simbolično krećemo s akcijom nazvanom drug-drugu. Zamisao je bila da drug drugu nešto pokloni. To ne mora biti poklon materijalne vrednosti, to može biti lepa reč, lep gest, lepa igra- kaže Aleksandra Perović, direktorka PU „Vera Gucunja“.

U Sportskom centru „Soko“ organizovane su sportske aktivnosti,sa ciljem prava na igru ,slobodu i učenje. Prvog dana mališani su u Parku heroja mogla da uživaju i da se druže uz likovne, u planu su i sportske aktivnosti.

U četvrtak i u petak u različitim intervalima deca će sa vaspitačima posetiti Gradski muzej, Galeriju „Milan Konjović“ i Dečiju biblioteku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna