PEVAJU ZA KONSTANTINA (15) : Humanitarni koncert sutra u novosadskoj Detelinari

Lj.P.

25. 09. 2023. u 16:58

UDRUŽENjE građana „Novi Sad“ i „ Mi & La 021„ pozivaju sve ljude dobre volje, pre svega dobre komšije Detelinare, da pruže podršku još jednoj manifestaciji „Srcem i muzikom za Detelinaru“ koja će se održati u utorak, 26. septembra od 18 sati u centru Stare Detelinare, (ispred robne kuće – Milenka Grčića 6a), gde će mali i odrasli pevati šta im srce zna.

ПЕВАЈУ ЗА КОНСТАНТИНА (15) : Хуманитарни концерт сутра у новосадској Детелинари

FOTO: Plakat UG Novi Sad

Naime, novosadsko naselje Detelinara oduvek je bilo bogato veselom i talentovanom decom, koja su uspevala svuda po svetu, ali nikada nisu zapevala i zasvirala baš u kraju u kojem su rođena. Vođeni ovom statistikom,  UG "Novi Sad"  rešilo je da  još jednom spoje lepo, korisno i humanitarno.

Manifestacija „Srcem i muzikom za Detelinaru“, kao i sve dosadašnje manifestacije, imaće humanitarni karakter.

Ukoliko su i koliko u mogućnosti, građani će moći da doniraju prilog u kutije koje budu postavljene za sugrađanina Konstantina Jankovića koji ima 15 godina kome  po rođenju zbog nedostatka kiseonika kasni u psihomotornom razvoju, a njegova dijagnoza je cerebralna paraliza infantilis spastica G800. Potrebna su mu sredstva za još dve operacije fibrotomije u Rusiji, nova invalidska kolica sa motorom, rekvizite za vežbanje u kućnim uslovima i opremu za asistivnu tehnologiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave