U CENTRU Požarevca svakodnevno se mogu videti brojni napušteni psi i mačke koje su vlasnici iz raznih razloga napustili i izložili ih gladi, bolestima, povredama i hladnoći.

Komentari (5)

doktor

05.01.2023. 09:14

O napustenim zivotinjama se brine grad , a ne gradjani ! Gradjani su i napravili problem time sto su napustili svoje ljubimce i prestali da se o njima brinu ! Problem je velikih razmera ( u celoj Srbiji ) i treba ga hitno resavati . Napadi na ljude bice sve ucestaliji ! Pod hitno doneti zakon koji ce resiti problem , jer nije dovoljno samo reci da Srbi vole zivotinje ! Pogledajte samo preko granice i vidite kako se to radi u zemljama gde nema pasa i macaka na ulicama gradova !

Andjelko

05.01.2023. 09:35

Veliki humanisti vole životinje ali ih ne vode kod sebe, svi rasni psi moraju da se sklone sa ulica, a za pse uvesti dozvolu kao za oružje, prijava i odjava, da se zna gde su. Kazne rigorozne, jer ti psi su tempirane bombe. Kazne za ne skupljanje izmeta za vlasnike pasa koje vode u šetnju da bi se ispraznili, obično po travi parka i trotoarima susedne zgrade kazna treba da bude novčana enormna plus drušrveno koristan rad, u vidi skupljanja izmeta pasa i mačaka 3 meseca i više

Bobby

05.01.2023. 16:49

Зашто стално пси и мачке ! Мачке тако углавном и живе. Кога оне нападају ? Оставите мачке, оставиће и оне вас.

Goga

06.01.2023. 20:43

Andjelko, ajd ne drami, molim te. Ko o cemu vi o izmetu vlasnickih pasa. Ne radi se u tekstu o tome. Radi se o napustenim zivotinjama i kako im pomoci da preguraju zimu. Sto ne pises, apelujes na one koji ih izbacuju nemilosrdno pa em su zivotinje ugrozene em imamo milion lutalica, dupli problem. Slazem se da je i to bzv.o cemu ti pises al' daj prvo da ovo resimo pa onda to o cemu ti pises. Nije tema, jednostavno..