STUDENTI OBRADOVALI MALIŠANE: Paketići za decu u "Svratištu" na Zvezdari

B.B.

03. 12. 2021. u 15:28

STUDENTI su još jednom pokazali svoje veliko srce i humanost. Akademci sa Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment su, u okiviru regionalnog takmičenja u markertingu, zajedno sa kolegama pripremili i uručili paketiće deci "Svratišta" na Zvezdari.

СТУДЕНТИ ОБРАДОВАЛИ МАЛИШАНЕ: Пакетићи за децу у Свратишту на Звездари

Fakultet za projektni menadžment

Bez obzira što je takmičenje bilo onlajn, pokloni su pristizali iz svih zemalja bivše Jugoslavije - Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije. Ove godine, u marketinškim vrštinama takmičilo se 45 timova sa više od 180 učesnika.

- Generacija smo kada smo bili svedoci raznih nepogoda, ratova, poplava, sada virusa ...Brzo smo shvatili da ima ljudi koji žive u siromaštvu, kućama bez grejanja, vode ili kreveta - kaže student Danilo Stijović.

- Shvatili smo, koliko smo svojim igračkama usrećili druge mališane, kako će nekom detetu biti toplo u našoj jakni ili džemperu. Ipak, ono što je najvažnije, naučili smo da bez obzira na to što smo samo deca, itekako možemo da napravimo razliku i promene na bolje živote onih kojima su naša podrška i pomoć potrebni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati