NOVOSADSKA CVETNA PIJACA: Na platou ispred SPENSA danas i sutra sezonsko cveće, zdrava hrana i predmeti umetničkih zanata

LJ.P.

01. 10. 2021. u 17:51

NA platou ispred SPENS-a u Novom Sadu, danas i sutra, održava se četvrta „Novosadska cvetna pijaca“ u jesenjem ciklusu. Radno vreme danas je od 8.30 do 19 časova, a u subotu od 8 do 17.30 sati.

НОВОСАДСКА ЦВЕТНА ПИЈАЦА: На платоу испред СПЕНСА данас и сутра сезонско цвеће, здрава храна и предмети уметничких заната

FOTO:Pokret gorana

Cilj organizovanja ovih događaja, kako navode u Pokretu gorana je da promovišu male proizvođače i da im omoguće da predstave svoje proizvode sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućava im se da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

FOTO:Pokret gorana

Na "Novosadskoj cvetnoj pijaci", posetiocima  će se predstaviti proizvođači i izlagači cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda, hrane, umetničkih zanata. Izlagači su pripremili ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, rasada, opreme za sadnju i baštu. Pored toga i nešto zdravo i slatko i slano, ručno proizvedeno i ukrasno. Izlagači se svaki put trude da posetiocima predstave neke nove vrste biljaka, kao i da daju savete oko nege određene biljke.

Posetioci se moraju pridržavati mera, da nose zaštitne maske za lice i da održavaju rastojanje od metar i po ukoliko je moguće kako bi svi bili bezbedni.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici.

BONUS VIDEO:

NAUČNA SENZACIJA: Otkrića nad Sićevačkom klisurom bacaju novo svetlo na istoriju

                            

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)