NA KOVID ODELJENJU NEMA PACIJENATA: U opštini Ćuprija danima bez pozitivnih na virus korona

Z. Rašić

30. 06. 2021. u 15:57

OPŠTINA Ćuprija u minuloj godini korone u par navrata bila je jedno od žarišta epidemije u Srbiji, a danas je sredina sa izuzetno povoljnom epidemiološkom slikom u kojoj je virus pod kontrolom.

НА КОВИД ОДЕЉЕЊУ НЕМА ПАЦИЈЕНАТА: У општини Ћуприја данима без позитивних на вирус корона

Foto: Z. R.

Već danima broj pacijenata u kovid-ambulantama je minimalan ili ih uopšte nema. Nema ni pozitivnih na testiranju – PCR i antigenskom.

Prema podacima od 28. juna, kovid-odeljenje Opšte bolnice je ispražnjeno – na lečenju nema nijednog hospitalizovanog pacijenta pozitivnog na koronu, što se dogodilo prvi put od marta 2020. godine, kada je počela epidemija.
U bolničkoj kovid ambulanti tog dana nije bilo pregleda, dok su u srodnoj ambulanti Doma zdravlja pregledane četiri  osobe. Sva urađena testiranja bila su negativna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja