KRAJINOVIĆ LJUT: Pitaš me o Novaku posle mog poraza u pet setova

Novosti online

13. 02. 2021. u 09:19

FILIP Krajinović poražen je posle pet setova od Danila Medvedeva sa 6:3, 6:3, 4:6, 3:6, 6:0, ali srpski teniser treba da bude ponosan na to kakav je otpor pružio četvrtom igraču sveta.

КРАЈИНОВИЋ ЉУТ: Питаш ме о Новаку после мог пораза у пет сетова

FOTO: AP

Ipak, 33. reket planete je bio ljut na novinare nakon što su mu postavili pitanje koje se tiče Novaka Đokovića.

- Pitate me za Novaka i njegov meč? Kako ste to povezali, naša dva meča? Pitate me posle poraza da prokomentarišem Novakov meč, kakve to veze ima? Naravno da ću odgovoriti, on je moj dobar i blizak prijatelj, ali čoveče, ja sam sada ovde, izgubio sam meč u pet setova i ti me pitaš o Novakovom meču. Izvini, ne razmišljam sad o Novaku. Gledao sam ga i znam šta se dešava, poslao sam mu poruku posle meča, nadam se da će se oporaviti i pobediti. On je naš heroj, želim mu sve najbolje. Izvinite opet, ali ovde se radi o meni - rekao je Krajinović.

Potom se Krajinović osvrnuo i na meč a Rusom.

- Medvedev je igrao dobro. Dobro je servirao i bio je agresivan, a moj servis nije radio i pravio sam neke glupe greške. On je to iskoristio. Došao je do dva seta prednosti, a onda sam bolje zaigrao. Bolje sam servirao, bio sam agresivniji, sigurniji, izlazio sam više na mrežu, bio sam opušteniji... Odigrao sam dobro ta dva seta. U petom setu je bio agresivniji i bolji i zaslužio je da pobedi. Jednostavno je bio bolji. Za mene je to bilo sjajno iskustvo, radujem se narednom turniru.

Filip ima odličan renking i s obzirom na to imao je težak raspored. Već u trećem kolu naleteo je na jednog od favorita za osvajanje turnira.

- Nisam imao baš sreće za žrebom, pošto je on jedan od favorita za osvajanje. Nadam se da ću doći do druge nedelje, ovo mi je četvrti ili peti put da sam stigao do treće runde. Moja igra napreduje i verujem da sam blizu i da ću u budućnosti doći do druge nedelje Grend slema. Najvažnije mi je da igram sa najboljima i šansa će doći ako je zaslužujem. Moram da nastavim da radim i zaslužiću to. Neko sve to gleda ’odozgo’ - zaključio je Krajinović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)