ŠELTON SLAVIO, PA ZABRINUO NAVIJAČE: Amerikanac ''spustio slušalicu'' Olimpijskim igrama u Parizu?

Filip Milošević

09. 03. 2024. u 11:45

U duelu dvojice ''tinejdžera'', Ben Šelton je izašao kao pobednik, pošto je savladao Jakuba Menšika sa 2:1 (4:6, 6:3, 6:4)

ШЕЛТОН СЛАВИО, ПА ЗАБРИНУО НАВИЈАЧЕ: Американац спустио слушалицу Олимпијским играма у Паризу?

FOTO: EPA

- Prvi put sam igrao protiv mlađeg tenisera od mene ili nekoga ko nije blizu mene po godištu. Već sam igrao protiv Karlosa Alkarasa, Holgera Runea koji su godinu dana mlađi, i Artura Fisa, koji je godinu i po mlađi. Ali Menšik je tri godine mlađi i zaista je impresivno kako igra u tom dobu. Mnogo je bolji od mene kada sam imao 18 godina - pohvalio je Menšika koji je u Dohi igrao prvi put u glavnom žrebu ATP turnira i odmah stigao do finala.

Šelton je istakao da još uvek nije siguran da će igrati na Olimpijskim igrama ovog leta.

- Moraću još da razmislim, ali kako sada stoje stvari, verovatno neću igrati. Mnogo je naporan takmičarski kalendar u ovoj godini. Biću u Evropi dva meseca zbog Vimbldona, posle ću morati da se dobro pripremim za US Open. Između tih velikih takmičenja bih morao opet da igram na šljaci i to bi mi znatno pokvarilo pripreme za Flašing Medouz, jer želim da idem na sve pripremne turnire - istakao je Šelton.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!