KADA BI OSVOJIO KALENDARSKI SLEM... Goran Ivanišević o planovima Novaka Đokovića i vikanju tokom mečeva

Novosti online

14. 06. 2023. u 20:33

Nakon što je Novak Đoković osvojio Rolan Garos, otputovao je na Azorska ostrva, a njegov trener Goran Ivanišević u domovinu.

КАДА БИ ОСВОЈИО КАЛЕНДАРСКИ СЛЕМ... Горан Иванишевић о плановима Новака Ђоковића и викању током мечева

Foto: AP, P. Milošević

Ivanišević je govorio na brojne teme. Imao je zanimljivo viđenje trke u grend slem trofejima:

- Ja sam rekao pre nego što sam postao trener pre jedno 6-7 godina da će Nadal i Novak prestići Rodžera i da će imati preko 22 grend slema i jedan i drugi. Novak je to ostvario pre tri dana. Nažalost, Nadal... Fali nam on, Nadal je borac, ratnik i ja se iskreno nadam da će se vratiti za dobrobit tenisa i svega. I ako se vrati, opet će biti opasan. Novaku je nebo granica. Njegovo telo je fenomenalno, njegov tenis i glava su fenomenalni. Sve funkcioniše perfektno. Bilo bi lepo kada bi osvojio ovaj kalendarski grend slem. Pre dve godine mu je falio jedan meč... Videćemo. Za dve nedelje idemo na travu i počinje novo ludilo.

Tokom mečeva, Novak se često okreće ka svom "boksu", glavnom treneru Goranu Ivaniševiću se neretko obraća sa povišenim tonom.

- Razumem ga, i ja sam bio teniser. Tokom meča, prisutne su snažne emocije. Ne smeta mi što viče, slabo se čujemo, teren je daleko a tu je i publika. Na kraju, jedino je važan rezultat. Pritisci su veliki, rekordi... On nekada i mora da se isprazni, i sve dok pobeđuje je ok a kad počne da gubi, to nije ok - dodao je Ivanišević.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)