SRPSKA TENISERKA ZAROBLJENA U TURSKOJ: "Samo da dođem kući živa i zdrava"

Novosti online

07. 02. 2023. u 08:34

Mlada srpska teniserka Elena Milovanović ne može da se vrati iz Turske u Srbiju, posle razornog zemljotresa koji je u ponedeljak pogodio ovu zemlju.

СРПСКА ТЕНИСЕРКА ЗАРОБЉЕНА У ТУРСКОЈ: Само да дођем кући жива и здрава

Foto: AP

Članica akademije "Novak Đoković" trebalo je da igra u drugom kolu turnira u Antaliji, a na kraju je ostala zarobljena jer su svi letovi otkazani. Elena ima 23 godine, sada je 813. na VTA listi, a nastupala je za Srbiju u Fed kupu. 

- Svi smo uplašeni, svi letovi su otkazani ne možemo da odemo odavde. Naši roditelji se brinu, ja sam ovde sama, sama putujem na turnire, držimo se zajedno, pogotovo mi sa Balkana. Nemamo nikakvu informaciju što se tiče letova za povratak, na čekanju smo i jedina titula koju želim je da dođem kući živa i zdrava - rekla je za "Sputnjik" Elena Milovanović. 

U Antaliji je mnogo sportskih ekipa.

Foto: Printskrin/Instagram

 

- Strašno je za sve učesnike, njihove porodice su u opasnosti, srećom, najjači potresi su bili noćas dok smo spavali pa mi nismo osetili. Hotel je prepun fudbalskih i odbojkaških timova koji su na pripremama, ne mogu da zamislim kroz šta prolaze njihove porodice.

Elena se samo nada da više neće biti potresa.

- Pokušavam da budem zahvalna što sam živa i zdrava, koliko god je moguće u ovakvoj situaciji. Pokušavam da prihvatim da je tako kako jeste, koliko god bilo tužno. Hvala Bogu da smo mi dobro i da možemo da se nadamo svojim kućama i porodicama. Samo da ne bude više potresa - zaključila je Elena Milovanović.

BONUS VIDEO - PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)