"SVE JE PARALISANO, U HAOSU SMO!" Trener Konje Aleksandar Stanojević za "Novosti" o situaciji posle razornih zemljotresa

M. Blažić

06. 02. 2023. u 15:42

KATASTROFALNI zemljotresi u Turskoj napravili su pakao u jugoistočnom delu zemlje, a pored dvojice naših internacionalaca iz Gaziantepa koji su posle gostovanja u Antaliji ostali u ovom gradu sreće je imao i šef struke Konje Aleksandar Stanojević čiji je tim u tom momentu bio na letu za Istanbul gde je sinoć trebalo da gostuje Fenerbahčeu.

СВЕ ЈЕ ПАРАЛИСАНО, У ХАОСУ СМО! Тренер Коње Александар Станојевић за Новости о ситуацији после разорних земљотреса

FOTO: M. Vukadinović

- Nismo osetili ništa, bili smo u avionu u trenutku kada je došlo do zemljotresa. Putovali smo u Istanbul iz Konje, na gostovanje Fenerbahčeu, po jako lošem vremenu, ali srećom nismo imali dodirne tačke sa katastrofom koja se dogodila - kaže za "Novosti" strateg Konje.

U trenutku kada smo kontaktirali Stanojevića ekipa i on su na aerodromu čekali let za povratak u Konju, pošto su sve sportske priredbe u zemlji otkazane do daljnjeg.

- Sve je stalo, veliki je broj žrtava. Jako je loša situacija. Odložene su utakmice, svi smo u haosu. Dosta igrača ima porodicu u tom području, očekuje se veliki broj žrtava. Nažalost, još mnogo veći nego što je objavljeno u prvim izveštajima.

Momci koje je predvodio u Partizanu prošle sezone su imali mnogo sreće u velikoj nesreći koja je pogodila Tursku.

- Sticajem okolnosti Marković i Jevtović su ostali u Antaliji. Dobro su, Bogu hvala, ne smem ni da zamislim u kakvom bi problemu bili da su bili u Gaziantepu - zaključio je Stanojević.

Bonus video: Užasno - zgrada u Dijarbakiru se ruši dok traje potraga za preživelima posle zemljotresa

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju