ADVOKAT IZNEO ODBRANU: Nik Kirjos se na sudu brani neuračunljivošću

Novosti online

04. 10. 2022. u 11:08

AUSTRALIJSKI teniser Nik Kirjos tražiće da se protiv njega odbaci optužnica za fizički napad braneći se mentalnim problemima.

АДВОКАТ ИЗНЕО ОДБРАНУ: Ник Кирјос се на суду брани неурачунљивошћу

Tanjug/ap

Advokat je u ime Kirjosa izneo odbranu na sudu u Kanberi, gde je teniser optužen za fizički napad koji datira iz decembra 2021. godine, a čiji detalji nisu poznati.

Finalista Vimbldona, čije prisustvo nije bilo potrebno tokom administrativnog saslušanja, trenutno je u Japanu, gde učestvuje na turniru u Tokiju.

Njegov advokat Majkl Kukulies-Smit zatražio je odlaganje kako bi se omogućila procena mentalnog zdravlja Nika Kirjosa. Sledeće ročište zakazano je za 3. februar naredne godine.

Ranije ove godine Kirjos je priznao da je dugo patio od depresije i da je imao „suicidne misli“, u dugačkoj poruci na društvenim mrežama koju je pratila njegova fotografija sa Australijskog opena 2019. godine.

- Ako bolje pogledate fotografiju, možete da primetite da sam samopovređivao svoju desnu ruku. Imao sam suicidne misli i doslovno sam imao problem sa ustajanjem iz kreveta, a da ne spominjem nastup pred milionima ljudi - objasnio je Kirjos.

BONUS VIDEO: Novak i Džuli igrali tenis u Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna