PRVI PUT U PRESTONICI SRBIJE: Virtuelno izdanje 33. Beogradskog maratona

Tanjug

18. 10. 2020. u 11:51

ПРВИ ПУТ У ПРЕСТОНИЦИ СРБИЈЕ: Виртуелно издање 33. Београдског маратона

Foto: N.Paraušić

OVOGODIŠNjI 33. Beogradski maraton prvi put biće virtuelna trka, kao surogat za onaj pravi događaj koji nije mogao da održi, saopštili su organizatori.

- Drage trkačice, dragi trkači - prijatelji, došao je i ovaj dugo iščekivani dan 18.oktobar, dan kada je trebalo da se održi 33. Beogradski maraton. Ove godine, nažalost, nećemo se družiti i radovati zajedno trčeći beogradskim ulicama i bulevarima. Ovogodišnji 33. Beogradski maraton prvi put, biće virtuelna trka, kao surogat za onaj pravi događaj koji nismo mogli da održimo", navodi se u saopštenju Beogradskog maratona.

Kako se navodi, svaki učesnik virtuelnog Beogradskog maratona dobiće svoj učesnički broj, diplomu i medalje i majice pripremljene za učesnike ovogodišnjeg događaja.

- Pravo učešća imaće svi oni koji su se do sada prijavili i uplatili svoje učešće, kao i oni koji žele da nam se pridruže na ovom jedinstvenom događaju. Uskoro slede kompletne informacije kada i na koji način možete da nam se pridružite i istrčite virtuelni 33. Beogradski maraton 2020.

Hvala vam na podršci i razumevanju", zaključuje se u saopštenju Beogradskog maratona.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)