JOŠ JEDNO ZLATNO LETO: Legendarna Maja Ognjenović nada se da će odbojkašice Srbije i ove godine biti uspešne

Novosti online

24. 05. 2023. u 12:47

MAJA Ognjenović se posle godinu dana pauze vratila u reprezentaciju Srbije. Trofejna tehničarka zajedno sa Tijanom Bošković priključiće se svetskim prvakinjama sredinom juna. Svesna je i da se od najbolje selekcije sveta očekuje mnogo ovog leta.

ЈОШ ЈЕДНО ЗЛАТНО ЛЕТО: Легендарна Маја Огњеновић нада се да ће одбојкашице Србије и ове године бити успешне

Foto OSS

- Već sam rekla da Srbija pripada najboljim svetskim selekcijama. Ne mogu reći da postoji neki teret ili pritisak, ali se sada zna da su očekivanja uvek na najvišem nivou. Očekuju nas Liga nacija, Evropsko prvenstvo i ono najvažnije, kvalifikacije za Olimpijske igre. Nadam se da ćemo imati jedno uspešno leto i da će se sve završiti onako, kako i planiramo - rekla je za sajt OSSRB Maja Ognjenović.

Na Majinu i Tijaninu žalost Ezačibaši nije uspeo trofejima da kruniše odličnu sezonu. Izgubile su u finalu turskog prvenstva od Fenerbahčea, a u finalu Lige šampiona od Vakifbanke.

- Kada se sezona opiše kao uspešna, a trofeja nema, onda tu nešto nije u redu. Međutim, moramo biti zadovoljni, ali i ponosni, jer igrati dva finala nije mala stvar. U oba slučaja, i protiv Fenerbahčea i protiv Vakifbanka, videlo se da smo blizu i da smo ekipa koja je dostojna tako velikih utakmica. Iako sam zadovoljna, nekako sam se nadala da će odlazak iz Ezačibašija biti krunisan sa bar jednim trofejom, što se nije desilo. Ipak, srećna sam i ponosna što sam bila deo ovakvog kluba koji je jedan od najboljih i najuspešnijih u kojima sam igrala - naglasila je Maja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024