EFES NASTAVLJA DA "MELJE": Micić najbolji na terenu, slavio i Real!

Novosti online

04. 03. 2021. u 20:32

KOŠARKAŠI turskog Efesa su večeras na svom terenu u meču 28. kola Evrolige, deklasirali moskovski CSKA rezultatom 100:70.

ЕФЕС НАСТАВЉА ДА МЕЉЕ: Мицић најбољи на терену, славио и Реал!

FOTO: N. Paraušić

Večerašnji duel sa Moskovljanima trebalo je da bude derbi, ali Efes je veliki deo posla završio već nakon 10 minuta igre koje je dobio sa ubedljivih 31:13. Ta prednost je u drugom kvartalui dodatno uvećana, pa se na poluvreme otišlo rezultatom 55:28 u korist Efesa. 

Ponovo je srpski plejmejker Vasilije Micić bio najefikasniji u Efesu, ovoga puta je upisao 21 poen, uz osam asistencija i šest skokova, a pratili su ga Sanli sa 14 i Singlton sa 12 postignutih poena. Kod Moskovljana jedini dvocifreni bili su Šengelija sa 14 i Vojtman sa 10 poena.

Duel Zenita i Real Madrida, bio je neizvestan, a na kraju su slavili košarkaši Reala. Trijumfovali su rezultatom 75:71, što im je sedamnaesta pobeda od početka sezone.

Najzaslužniji za ovakav epilog bili su Tavares sa 16 poena i devet skokova, kao i Argentinac Gabrijel Dek sa 15 poena. Na drugoj strani Kevin Pangos 14 poena i sedam asistencija, Beron je upisao 12, a Pojtres 11 poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!