IZ EVROLIGE U FIBA LIGU ŠAMPIONA? Jam Madar ima ponudu da se vrati u Izrael

Novosti online

11. 03. 2024. u 19:59

IZRAELSKI košarkaš Jam Madar je posle sjajne sezone u Partizanu odlučio da pređe u Fenerbahče. Ipak, u velikanu iz Istanbula ne igra kao u crno-belom dresu, pa se priča da bi mogao da napusti klub.

ИЗ ЕВРОЛИГЕ У ФИБА ЛИГУ ШАМПИОНА? Јам Мадар има понуду да се врати у Израел

FOTO: EPA

Kako prenosi izraelski "Sport 5", Hapoel Jerusalim je prethodnih dana intevizirao pregovore sa 23-godišnjim plejmejkerom, koji je od dolaska Šarunasa Jasikevičijusa na klupu Fenera izgubio minutažu.

Sigurno da ovaj posao za čelne ljude izraelskog kluba neće biti lak, s obzirom na to da Madar ima dvogodišnji ugovor sa trenutnom ekipom. Takođe, morao bi da se odrekne igranja u Evroligi i preseli se u FIBA Ligu šampiona.

Ističe se da prvi čovek Hapoela, Adelson ima želju da okupi što veći broj kvalitetnih izraelskih košarkaša. Navodno je želeo bivšeg igrača crno-belih i ovog leta, ali je ovaj odabrao Fenerbahče.

Madar ove sezone u Evroligi prosečno beleži 4,8 poena, 1,8 asistencija i 1,3 skoka.

BONUS VIDEO: Ulazak Željka Obradovića na finale Kupa Radivoja Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!