NEOČEKIVANO POJAČANJE: Crvena zvezda možda pred NBA transferom?

Novosti online

31. 10. 2023. u 18:46

SRPSKI košarkaš Filip Petrušev odlučio je da se ove sezone oproba u NBA ligi. Sezonu je počeo u Filadelfiji Seventisiksersima, ali je posle samo jedne odigrane utakmice trejdovan u LA Kliperse. Ipak, čini se da se ni tamo neće zadržati, pošto prema pisanju "Sportanda" klub iz "grada anđela" ne računa na njega.

НЕОЧЕКИВАНО ПОЈАЧАЊЕ: Црвена звезда можда пред НБА трансфером?

FOTO: KK Crvena zvezda

Ukoliko dođe do prekida saradnje to bi mogla da iskoristi Crvena zvezda i vrati u svoje redove krilnog centra koji je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača crveno-belih u kojoj su osvojene titule prvaka Srbije i Kup Radivoja Koraća.

Konačna odluka oko Petruševa i njegove budućnosti u NBA ligi biće doneta u narednim danima, ali čini se da nije u planovima trenera Klipersa Tajrona Lua.

Takođe, izveštač "Atletika" za Los Anđeles Kliperse Lou Marej je istakao da su u ovom klubu zadovoljni dolascima Pi Džej Takera i Džejmsa Hardena, ali da sudbina Srbina još nije sigurna.

- Rečeno mi je da sudbina Filipa Petruševa u Los Anđeles Klipersima još nije sigurna, ali da se tim raduje dolasku Džejmsa Hardena i Pi Džej Takera - rekao je Marej.

Podsetimo, reprezentativca Srbije je na poziciji krilnog centra u Zvezdi zamenio njegov bivši saigrač iz Mege Marko Simonović koji se za sada nije najbolje uklopio u tim sa Malog Kalemegdana.

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!