"O TOME DA VODITE RAČUNA!" Željko Obradović upozorio košarkaše Partizana

Novosti online

30. 01. 2023. u 21:37

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je dan pre utakmice sa Asvelom da njegova ekipa mora da popravi neke stvari koje je u prvoj utakmici slabo radila.

О ТОМЕ ДА ВОДИТЕ РАЧУНА! Жељко Обрадовић упозорио кошаркаше Партизана

Foto: M. Vukadinović

Košarkaši Partizana u utorak od 20:30 časova dočekuju ekipu Asvela u okviru 22. kola Evrolige, osokoljeni pobedom nad Crvenom zvezdom u evroligaškom derbiju.

U prvom ovosezonskom duelu protiv Asvela, beogradski "crno-beli" su izgubili nakon neizvesne završnice sa 91:87.


"Oni su u poslednjem kolu Evrolige odigrali sjajno protiv Fenerbahčea, a onda su (u prvenstvu) imali neke probleme, pa im glavni centar Fal nije igrao. Igrali su u prvenstvu Francuske i izgubili od Monaka, ali mi skauting pravimo prema našoj utakmici i onome što je bilo izuzetno dobro u njihovoj pobedi protiv Fenerbahčea. Oni su igrali strašno agresivno, otvorili utakmicu izvanredno i sjajno šutirali za tri poena. To je ono o čemu moramo da vodimo računa", istakao je Obradović. 


Bek crno-belih Danilo Anđušić se osvrnuo na kvalitete protivnika.


Očekuje nas još jedna jako bitna utakmica. Igramo protiv ekipe koja je jako dobra iako možda rezultati u poslednje vreme to ne pokazuju, mada su imali neke sjajne pobede poput one protiv Fenerbahčea. Igraju jako dobro, mislim da će biti jako motivisani da pred našim navijačima ostvare pobedu i povećaju svoje šanse za plej-of. Imaju iskusan tim, iskusne igrače. Pojačali su se, imaju De Koloa koji je lider ekipe i sigurno će biti potrebno da zaustavimo njega i njegovu kreaciju u igru. Nadam se da ćemo nastaviti ovaj dobar niz koji smo napravili u poslednje vreme i da ćemo u dobrom rapoloženju putovati u Kaunas", zaključio je Anđušić. 

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice