TRENER CIBONE ČESTITAO BOŽIĆ, PA UPUTIO HVALOSPEVE VEČITIMA: "Zvezda i Partizan su drugi svet! Obradović ima tim za fajnal-for Evrolige"

Novosti online

08. 01. 2023. u 22:35

KOŠARKAŠI Partizan došli su do ubedljivog trijumfa u okviru ABA lige. Crno-beli su u svojoj "Štark areni" savladali Cibonu rezultatom 93:68 (17:19, 32:19, 25:19, 19:11) u okviru 14. kola ABA regionalne lige.

ТРЕНЕР ЦИБОНЕ ЧЕСТИТАО БОЖИЋ, ПА УПУТИО ХВАЛОСПЕВЕ ВЕЧИТИМА: Звезда и Партизан су други свет! Обрадовић има тим за фајнал-фор Евролиге

FOTO: ABA liga

Trener zagrebačke ekipe Josip Sesar počeo je konferenciju za medije čestitanjem Božića, izvinuvši se što kasni jedan dan. Potom se okrenuo utakmici.

- Bilo je jasno od samog početka. Pratizan je veliki favorit. Ekipa koja igra najbolju timsku košarku u ligi, koja je u Evroligi imala par nesrećnih poraza. Ne bih da im pravim pritisak, ali su ekipa za fajnal-for. Naša glavna namera je biti da dobro reagujemo, u par navrata je to čak dobro izgledalo. Nikad neću biti zadovoljan porazom, ali kvalitet Partizana u odnosu na nas je drastično veliki. Okrećemo se ekipama koje su na našem nivou i da se rešimo stresa opstanka što pre - rekao je u uvodu Sesar.

Bivši igrač Cibone sa početka novog milenijuma prokomentarisao je konstataciju da su dva kluba iznad ostalih u ABA ligi. 

- Zvezda i Partizan su drugi svet za sve. Razlika je ogromna od budžeta, igrača, pa i trenera. Možemo da iskoristimo prisustvo Ivanovića i Obradovića da što više naučimo - prokomentarisao je Sesar.

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega