DOPISIVANJE POSLE DRAME: NJoj je Novak Đoković poslao poruku čim je osvojio turnir u Adelajdu

Novosti online

08. 01. 2023. u 22:00

NOVAK Đoković u finalu ATP turnira u Adelajdu uspeo da spase meč loptu i potom da titulom "otvori" novu sezonu, u kojoj mu je sledeći cilj Australijan open 2023, a pre "selidbe" u Melburn morao je da pošalje jednu poruku.

ДОПИСИВАЊЕ ПОСЛЕ ДРАМЕ: Њој је Новак Ђоковић послао поруку чим је освојио турнир у Аделајду

Instagram / Arina Sabalenka

Podsetimo, Đoković je u finalu pobedio Sebastijana Kordu posle dramatične borbe i preokreta, a kako mu je nedugo zatim stigla jedna posebna čestitka, nije mogao a da ne uzvrati.

Naime, Beloruskinja Arina Sabalenka, s kojom je nedavno igrao na revijalnom turniru kojim su teniseri i teniserke "ispratili" 2022. godinu, osvojila je takođe titulu u Adelajdu.

Ona je u finalu savladala Čehinju Lindu Noskovu koja je, kao 104. na VTA listi, pružila odličan otpor i poklekla pred petom teniserkom sveta tek posle 106 minuta igre - na kraju je bilo 6:3, 7:6(4) za favoritkinju. A upravo je Sabalenka poslala Novaku poruku na Instagramu, uz misteroizone reči na fotografiji šampiona u muškoj konkurenciji:

- #Amazoniko #Kečap - napisala je beloruska teniserka, dodavši #kečapTim, što je, pretpostavlja se, interna šala vezana za revijalni turnir u kome su nastupili zajedno sa Grigorim Dimitrovim i Paulom Badosom.

Sabalenkina poruka za Noleta - Instagram / Arina Sabalenka

Novak joj nije ostao dužan.

Uz rusko "molodec", što bi moglo da se prevede kao "svaka čast", ili "bravo", objavio je na svojoj Instagram priči fotografiju koleginice iz Belorusije:

Čestitka Novaka Đokovića za Irinu Sabalenki - Instagram / Arina Sabalenka

Podsetimo, Australijan open se igra od 16. do 29. januara, a devetostruki osvajač turnira će biti postavljen za četvrtog nosioca. Titulu u Melburnu brani Rafael Nadal.

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?