DONETA ODLUKA: Partizan kažnjen privremenom zabranom prodaje i deljenja karata

Novosti online

02. 06. 2022. u 17:02 >> 17:17

KOŠARKAŠKI klub Partizan kažnjen je privremenom zabranom prodaje i deljenja ulaznica za sledeći meč finala AdmiralBet ABA lige sa Crvenom zvezdom zbog incidenata viđenih u trećem susretu!

ДОНЕТА ОДЛУКА: Партизан кажњен привременом забраном продаје и дељења карата

FOTO: M. Vukadinović

Disciplinska komisija ABA lige hitno je reagovala i poslala dopis u koji je Mocart sport imao uvid, a privremena mera važiće do donošenja odluke u postupku o prekršajima koji se Partizanu stavljaju na teret posle izveštaja delegata, prenosi Mocart sport.

Privremena mera zabrane i deljenja karata ne dozvoljava Partizanu da otvori prvih deset redova tribine "A", prvih 13 redova tribine "Bela loža", celu tribinu "Parter 4 Senior", celu tribinu Parter "B", celu tribinu "Plava loža", prvih 12 redova tribine "VIP loža".

Delegat treće utakmice je podneo izveštaj u kojem su detaljno navedeni svi elementi koji se Partizanu stavljaju na teret, a u pitanju je ceo niz incidenata, pre svega verbalnih, onda i fizičkih, uz ponovljene prekršaje ubacivanja raznih tvrdih predmeta na teren. Bačeni su i "topovski udari", korišćeni laseri... Po okončanju susreta Crvena zvezda je najavila žalbu.

Podsetimo, utakmica je prekinuta na 57 sekundi do kraja četvrte deonice i isti je trajao oko 40 minuta. Sudijska trojka napustila je parket pošto je više tvrdih predmeta palo na teren, sudija Uroš Nikolić pogođen je u nogu, zbog čega je ubrzo naloženo da se isprazni Parter 4, te prvih pet redova iza klupe Crvene zvezde. Utakmica je nastavljena i završena tek kada su ispunjeni svi uslovi.

Prošlogodišnji šampion vodi sa 2-1 u finalnoj seriji. Četvrti susret igra se u petak od 18.30, a domaćin je Partizan.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna: Fotografija MVP Jokića na Geneks kuli 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VLADA SRBIJE POMAŽE GRAĐANIMA: Evo ko će imati pravo na manje račune za struju