DILEMA MARKA NIKOLIĆA: Ostanak u Moskvi ili Liga šampiona sa Galatasarajem?

Novosti online

17. 05. 2021. u 17:45

MARKO Nikolić pokazao je svim "nevernim tomama" da je rukovodstvo donelo pravu odluku angažovavši ga.

ДИЛЕМА МАРКА НИКОЛИЋА: Останак у Москви или Лига шампиона са Галатасарајем?

Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Nije Lokomotiva osvojila titulu u Rusiji, ali jeste ostvarila dobre rezultate. Nikolić je takođe sa fudbalerima Lokomotive uzeo pehar u Kupu, dok mu je plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona izmakao za samo jedan bod.

Tim iz Moskve vezao je 11 pobeda u nizu, a to je Srbinu dva puta donelo vezanu nagradu za trenera meseca. Od persone non grata, kakav je njegov status bio na početku, postao je jedan od miljenika javnosti, na kraju sezone. Zato se spekuliše o njegovim planovima za narednu sezonu. 

– Imam važeći ugovor, potpisao sam ga na dve godine. Imam još godinu dana. Ostajem, trenutno sam trener Lokomotive. Siguran sam da će tako biti, želja postoji – rekao je Nikolić.

Ruski mediji navode da bi Nikolić mogao i da produži ugovor na još tri sezone. Da tu definitivno ima dima potvrdio je i menadžer Marka Nikolića, Dejan Joksimović.

– Sada ne mogu ništa da komentarišem. Danas nije bilo sastanaka sa upravom Lokomotive, Marko leti za Srbiju. Da li će pitanje ugovora biti rešeno nakon Markovog odmora? Možda bude i za par dana.

Međutim, nije Lokomotiva jedina koja želi usluge Nikolića. Prema pisanju turskih medija, i Galatasaraj bi rado video srpskog trenera na klupi.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri