CRVENO-BELI POKRENULI AKCIJU: Zvezdini "Veliki prijatelji kluba"

Novosti online

23. 04. 2021. u 19:58

FUDBALSKI klub Crvena zvezda pokrenuo je akciju "Veliki prijatelj kluba" usmerenu uglavnom ka malim i srednjim preduzećima.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ПОКРЕНУЛИ АКЦИЈУ: Звездини Велики пријатељи клуба

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako se navodi na zvaničnom sajtu, zvezdaša ima u svim branšama pa je odziv bio veliki, a danas je na stadionu "Rajko Mitić" pet uspešnih firmi potpisalo ugovore sa klubom.

- Naše ambcije su velike i naše druženje sa partnerima podrazumeva da su oni jedni od najuspešnijih u svojim branšama. Verujem da će ovom saradnjom biti ostvarena obostrana korist, kako za naš klub koji teži da ostvari vrhunske rezultate na sportskom planu, tako i za kompanije koje teže da budu najbolje u svojim oblastima rada. Čestitam vam još jednom i želim da ova porodica velikih prijatelja se sve više širi i da nas bude što je više moguće. Nadam se da ćemo od naredne sezone prisustvovati utakmicama. U klubu verujemo da će ova pošast uskoro biti završena na radost svih nas - izjavio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Prijatelji kluba dobili su reklame na terenu i dva mesta u VIP galeriji za sve mečeve u sezoni, uključujući i one u međunarodnim takmičenjima, kao i uramljen dres Zvezde sa potpisima svih igrača.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)