VELIKO SRCE SOFIJE MILOŠEVIĆ: "Skinula" Miloša Bikovića za 8500 evra (FOTO)

Novosti online

17. 01. 2021. u 17:06

ВЕЛИКО СРЦЕ СОФИЈЕ МИЛОШЕВИЋ: Скинула Милоша Биковића за 8500 евра (ФОТО)

Foto: Instagram/sofijamilo

SUPRUGA srpskog reprezentativca Luke Jovića, Sofija Milošević , pobedila je na humanitarnoj aukciji pod nazivom “Za Anđelinu životnu bitku”.

Na pomenutoj aukciji našla se jakna koju će popularni glumac Miloš Biković, kao Maraš, nositi u nastavku filmu i seriji “Južni vetar”, koju je Miloševićeva pazarila za 8.500 evra.

Treba napomenuti  da se u aukciju uključio i prvi reket sveta, Srbin  Novak Đoković koji je ponudio 2.000 eura.  Međutim, novac u humaniterne svrhe, za malu Anđelu Dimitrijević, na kraju će uplatiti Sofija Milošević, koja tvrdi da vredna jakna lepše stoji Luki nego Milošu.

Podsetimo, najpre je košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović sa ponudom od deset hiljada dolara pobedio na humanitarnoj licitaciji i dobio ključeve od "Lade", koju je u filmu vozio Bogdan Diklić.

FOTO: Printskrin/Fejsbuk

Naime, Anđeli je sa tri godine dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija, tip 2.

Otežano, ali samostalno je koračala do pre tri godine. S obzirom da je u pitanju progresivna bolest, Anđela je od 2014. godine u invalidskim kolicima.

Uprkos poteškoćama sa kojima se svakodnevno nosi, Anđela živi dan po dan, slika, piše pesme, recituje, veseli se i najmanjim koracima napred i nada se najboljem.

Kako bi se njena progesivna bolest zaustavila, neophodna su joj sredstva za lečenje u inostranstvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Katarina

17.01.2021. 17:35

Svaka cast za Sofiju Milosevic, sto je kupila jaknu za taj novac koji je u humanitarne svrhe. Hocu da se zna da i mi, manje poznati ljudi, mislimo na nase andjele koji su bolesni i da bi dali sav novac, da ga imamo u humanitarne svrhe. Bar bih ja to uradila. Puno pozdrava z nase ljude sve????????