LEGENDARNI FUDBALER BRANI FSS: Kokeza nije kriv za neuspeh Srbije!

Novosti online

22. 11. 2020. u 16:53

VELIKU prašinu u javnosti podigao je Nemanja Vidić svojom izjavom o Fudbalskom savezu Srbije.

ЛЕГЕНДАРНИ ФУДБАЛЕР БРАНИ ФСС: Кокеза није крив за неуспех Србије!

FOTO: M. Vukadinović

Jedan od onih koji je stao u odbranu rukovodstva FSS-a je nekadašnji napadač reprezentacije i bivši sportski direktor reprezentacije Darko Kovačević. 

On je u razgovoru za "Informer" dao punu podršku rukovodstvu saveza. 

"Nikad neću govoriti protiv Fudbalskog saveza Srbije i ljudi koji tamo rade, jer verujem da rade najbolje što znaju i da imaju najbolje namere. Saglasan sam s izjavom Tomislava Karadžića da predsednik Slaviša Kokeza nije kriv za ovaj rezultatski neuspeh, jer je obezbedio sve idealne uslove reprezentaciji. Mi iz sportskog sektora snosimo odgovornost za rezultate na terenu", rekao je Kovačević.

Nekadašnji operativac FSS ističe da je posle poraza protiv Ukrajine (5:0) isticao da Krstajić treba da ostane selektor i da su se tada svi "krstili i gledali u njega", a sada neće da "popuje".

"Nije moje da pričam šta bi ko trebalo da radi, ali svi treba da mislimo o interesu srpskog fudbala. Niko nije zalepljen za fotelju. Da uradimo analizu, utvrdimo propuste, onaj ko je pravio greške neka preuzme odgovornost i da krenemo dalje", rekao je Kovačević i još jednom se osvrnuo na otkaz koji je Krstajić dobio pre godinu i po dana.

"S Krstajićem smo počeli da podmlađujemo reprezentaciju kroz Ligu nacija, osvojili prvo mesto u grupi i tako stvorili priliku da se preko baraža plasiramo na EP", zaključio je Kovačević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna