BENZEMA I KASEMIRO SPASLI ČAST REALA: Ajaksu prokockao dva gola prednosti, Tadić strelac!

Novosti online

27. 10. 2020. u 22:57 >> 22:58

U Derbiju dana u 2. kolu Lige šampiona Borusija Menhengladbah dočekala je Real Madrid. Imao je priliku domaćin da slavi.

БЕНЗЕМА И КАСЕМИРО СПАСЛИ ЧАСТ РЕАЛА: Ајаксу прокоцкао два гола предности, Тадић стрелац!

Foto AP

 Vodili su do 88. minuta 2:0, ali je meč završen2:2. Dok u Italiji Ajaksu nije bio dovoljan gol Dušana Tadića da slavi protiv Atalante. 

Malo je reći da je Borusija večeras bila ubedljivo bolji rival. Osim poseda lopte svi parametri bili su na strani Borusije. Ipak, na kraju Real ima više razloga za zadovoljstvo. 

Toni Kros je u 28. minutu imao lepu priliku, primio je dobru loptu, raspalio sa ivice šesnaesterca, a Jan Somer je odlično odbranio. 

Pravo niotkuda Markus Tiram u 33. minutu donosi domaćem timu vođstvo. Pokazao je sjajnu tehniku sin legendarnog Lilijana Tirama i poslao loptu pod prečku. 

Jedini raspoloženi igrač u Realu u toku prvog poluvremena bio je Marko Asensio, pripretio je u 38. minutu, a potom i dva puta na početku drugog poluvremena. Nije bilo veće opasnosti po gol domaćina. 

Ponovo je Tiram u 58. minutu bio na pravom mestu u pravo vreme za 2:0. Dva minuta kasnije Alasane Plea je imao lepu priliku, dobro se snašao Kurtoa. U 66. minutu pretio je i Lars Štindl, njegov udarac prošao je kraj stative. 

Uspeo je u 88. minutu da smanji zaostatak Real. Gol je postigao Karim Benzema. 

Kasemiro je u samoj završnici spasao Real velike bruke i doneo bod u Madrid. 


 

Zanimljiv meč videli smo i u Bergamu. Atalanta je dočekala Ajaks 2:2 . Poveo je tim iz Holandije sa bele tačke u 30. minutu. Lep gol postigao je Dušan Tadić sa bele tačke 

Samo osam minuta kasnije Lasane Traore povisio je na 2:0. 

Usledila je majstorska igra Duvana Zapate na početku drugog poluvremena. 

Smanjio je zaostatak na 2:1. u 54. minutu, dobro ga je proigrao Gomez. Isti igrač potom u 60. minutu postavlja konačnih 2:2. 

Atletiko Madrid je savladao Red Bul Salzburg. Na poluvremenu je bilo 1:1. Gol za "Jorgandžije postigao je Ljorente u 28. minutu, Szoboslaj je u 40. izjednačio. Beriša na samom početku drugog poluvremena pravi preokret. Nisu se dali domaći. Žoao Feliks je u 52. minutu izjednačio, a konačnih 3:2 postavio je drugim golom mladi Feliks.

Lokomotiva - Bajern 1:2 

Šahtjor - Inter 0:0 
Atalanta - Ajaks 2:2. 
Borusija Menhengladbah - Real 2:2. 
Liverpul - Midtjiland 2:0 
Marsej - Mančester Siti 0:3
Porto - Olimpijakos 2:0  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a