JUNAJTED KONAČANO DOVODI DRUGO POJAČANJE: Levi bek Porta pred vratima "Old Traforda"

Č. V.

18. 09. 2020. u 22:45

PRELAZNI rok Mančester junajteda deluje loše ukoliko se uzme u obzir kako su najveći konkurenti kupovali.

ЈУНАЈТЕД КОНАЧАНО ДОВОДИ ДРУГО ПОЈАЧАЊЕ: Леви бек Порта пред вратима Олд Трафорда

Foto: EPA-EFE/ MANUEL FERNANDO ARAUJO

Kao što je poznato Liveprul je doveo Tijaga Alkantaru i Kostasa Cimikasa, krenuo je po Dioga Žotu. Čelsi je angažovao veliki broj kvalitetnih igrača, Totenhem je dogovorio sve sa Serhijom Reguilonom i Geretom Bejlom, Arsenal i Siti su takođe pametnno kupovali, samo su "crveni đavoli" na jednom pojačanju.

Tim sa "Old Traforda" je do sada doveo samo Donija van de Beka iz Ajaksa, ali izgleda da bi u klub ubrzo trebalo da stigne i levi bek.

Kako tvrde pojedini novinari Junajted se dogovorio sa fudbalerom Porta, Aleksom Telesom, koji je pristao na petegodišnju saradnju sa velikanom iz Mančestera.

Sada ostaje da se dva kluba dogovore. Deluje da tu neće biti problema, s obzirom na to da Brazilcu ugovor sa šampionom Portugalije ističe naredne sezone i ne treba očekivati visoki izdatak.

Juanjted želi da dovede i krilo. Deluje da je Džejdon Sančo sve dalje. Sada se po engleskim medijima pominju imena poput Daglasa Košte, Ivana Perišića i Kingslija Komana.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba