BRUSE FORMU NA ZLATIBORU: Partizan drugi deo priprema od ponedeljka obavlja na planini

M. Bl.

11. 07. 2020. u 21:10 >> 22:47

БРУСЕ ФОРМУ НА ЗЛАТИБОРУ: Партизан други део припрема од понедељка обавља на планини

foto: N. Paraušić

PRVI deo priprema na Zlatiboru je "preskočen" zbog problema izazvanih pandemijom virusa korona, ali uz najveće mere predostrožnosti Partizan će se u sredu ipak "popeti" na planinu, gde je tokom 13 dana planiran završni deo priprema za novu sezonu.

Problemi koje su imali Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević su prošlost, a kako će pred polazak na Zlatibor kompletna ekspedicija crno-belih biti testirana na kovid 19 jasno je da će Milošević sa izabranicima izbeći bilo koji vid opasnosti uoči nastavka priprema.

Partizan će na Zlatiboru tokom narednih 13 dana biti smešten u hotelu "Palisad" i odigraće najmanje tri kontrolne utakmice. Rivali će biti Proleter, Mladost iz Lučana i novi superligaš Zlatibor, a nije isključeno da se tokom boravka na planini pronađe još neki sparing partner.

Kada je prelazni rok u pitanju, posle dolaska štopera Frenka "Makija" Banjaka iz Olimpije je nekako sve utihnulo, što i nije neočekivano jer su iz Humske najavili da će svi naredni dolasci biti usko povezani sa odlascima iz kluba. Poslednjih dana su se za Sejdubu Sumu interesovali klubovi iz Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a u Partizanu ne razmišljaju o prodaji Gvinejca klubu koji nije spreman da izdvoji bar 3,5 miliona evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)