TO BI BILO TO: Evo gde sjajni Gruzijac iz Napolija nastavlja karijeru

Novosti online

03. 03. 2024. u 15:40

Hviča Kvaračelija (23) je u Napoli stigao 2022. godine iz Dinama iz Batumija. Gruzijski fudbaler je prošle sezone osvojio titulu sa Napolijem u Seriji A, a mnogi su se pitali gde će nastaviti karijeru, naročito u ovoj sezoni, u kojoj Napolitancima ni izbliza ne ide kao prethodne.

ТО БИ БИЛО ТО: Ево где сјајни Грузијац из Наполија наставља каријеру

Foto: Profimedia

Kvaračelija će najverovatnije će i naredne sezone da igra za klub iz Napulja, izjavio je danas otac gruzijskog reprezentativca Badri, prenosi Skaj Sports.

- Prezadovoljan sam što je moj sin osvojio titulu sa Napolijem. Zahvalan sam Italiji i Napulju što su ga srdačno dočekali u klubu i što ga cene - rekao je Badri Kvaračelija.

Pojedini mediji su objavili da bi reprezentativac Gruzije na kraju sezone mogao da napusti klub iz Napulja.

- On može da bira da li će da ostane u Napoliju ili ne. Mislim da će nastaviti da nosi dres Napolija. Poštovaću svaku njegovu odluku - dodao je otac fudbalera Napolija.

Hviča Kvaračelija je ove sezone odigrao 34 meča za klub iz Napulja i postigao je osam golova. On ima ugovor sa Napolijem do 30. juna 2027. godine. Transfermarkt procenjuje da Kvaračelija vredi oko 80 miliona evra.

Bonus video Izlazak na teren fudbalera Radničkog i Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)