SKANDAL! Son traži od navijača oproštaj za saigrača zbog svađe na Azijskom kupu

Tanjug

21. 02. 2024. u 14:06

KAPITEN fudbalera Južne Koreje Son Hjun Min zatražio je danas od navijača da oproste njegovom saigraču iz reprezentacije Li Kang Inu, koji se izvinio zbog njihove svađe tokom Azijskog kupa.

СКАНДАЛ! Сон тражи од навијача опроштај за саиграча због свађе на Азијском купу

FOTO: EPA

Son je navodno povredio prst na ruci u svađi sa Lijem tokom večere uoči utakmice i neočekivanog poraza od Jordana (0:2) u polufinalu. Fudbaler Totenhema je u tom duelu 6. februara igrao iako mu je prst bio slomljen.

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), 23-godišnji fudbaler Pari Sen Žermena Li je posetio Sona u Londonu i izvinio se.

Son je potvrdio da je Li uputio iskreno izvinjenje i njemu i ekipi.

"Svi naši igrači, kao iskusni u reprezentaciji, posebno će voditi računa o Kang Inu, kako bi ga sprečili da se ponovo pogrešno ponaša i kako bi izrastao u bolju osobu i fudbalera. Kada sam bio mlađi i ja sam grešio. Mislim da sam tu gde jesam zahvaljujući savetima i vođstvu naših veterana koji su bili tu kad god su bili potrebni", naveo je Son na Instagramu.

On je objavio zajedničku fotografiju i naveo da je Li razmotrio svoje postupke i da je ponudio iskreno izvinjenje svima u reprezentaciji.

"Od tog incidenta, Li je prošao kroz vrlo težak period. Molim vas da mu vašim velikodušnim srcem još jednom oprostite", naveo je 31-godišnji Son.

Fudbalski savez Južne Koreje potvrdio je da je Li zajedno sa nekolicinom mlađih igrača ranije otišao sa zajedničke večere kako bi igrali stoni tenis, što je dovelo do neslaganja sa Sonom.

"Tog dana, uradio sam nešto što nije trebalo da uradim za večerom. Duboko žalim zbog toga. Obećao sam da ću imati ispravniji stav i ljubaznost u ophođenju prema starijim kolegama. Želim još jednom da im zahvalim što su prihvatili moje izvinjenje. Znao sam koliko je taj turnir bio važan Sonu, ali to svojim ponašanjem nisam pokazao. I mislim da su tu počeli svi problemi", rekao je Li.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!