DRAGOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDU? Član Serije A želi kapitena crveno-belih

Novosti online

05. 01. 2024. u 11:00

KAPITENU Crvene zvezde Aleksandru Dragoviću za šest meseci ističe ugovor sa crveno-belima. Ipak, moglo bi da se desi da defanzivac ove zime napusti "Marakanu".

ДРАГОВИЋ НАПУШТА ЗВЕЗДУ? Члан Серије А жели капитена црвено-белих

FOTO: M. Vukadinović

Interesovanje za bivšeg reprezentativca Austrije pokazao je član italijanske Serije A Leće, prenosi "Salento njuz".

Tehnički direktor kluba sa stadiona "Via del Mar" Panteleo Korvino krenuo je u potragu za igračem koji može da donese dodatan kvalitet odbrani tima. Očigledno da je izbor pao na 32-godišnjaka iz Beča.

Italijani pišu o njegovom iskustvu igranja u Ligi šampiona sa Leverkuzenom, Bazelom, Dinamom iz Kijeva i Crvenom zvezdom. Ipak, naglašavaju da postoji i interesovanje Bešiktaša.

Treba videti i kakve su želje Dragovića koji nije krio da želi karijeru da završi u Austriji iz Beča u kojoj je i ponikao.

Podsetimo, on je u Crvenu zvezdu došao na leto 2021. godine i ispunio želju svog dede Zlativoja, a do ovog trenutka je odigrao 121 utakmicu u crveno-belom dresu i pet puta se upisao u strelce.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)