ZVEZDA U PROBLEMU: Najveće pojačanje crveno-belih ne igra protiv Lajpciga, ali to nije najgore za tim Baraka Bahara

Novosti online

20. 10. 2023. u 09:38

PAUZA zbog reprezentativnih obaveza donela je novu glavobolju Baraku Baharu pred Lajpcig.

ЗВЕЗДА У ПРОБЛЕМУ: Највеће појачање црвено-белих не игра против Лајпцига, али то није најгоре за тим Барака Бахара

FOTO: FK Crvena zvezda/N. Mitić

Ruku na srce, ima Zvezda da odigra i meč sa Javorom na Marakani u domaćem šampionatu, i to ne bi trebalo da predstavlja problem, ali sudar sa Nemcima u Ligi šampiona je jedna od najvažnijih utakmica šampiona Srbije ove jeseni.

A u taj meč crveno-beli bi mogli da uđu oslabljeni za Hvang In Boma, piše "Sportklub".  Korejac se vratio iz Seula sa "načetim" butnim mišićem i izvesno je da neće igrati protiv Javora u subotu.

Neizvesno je hoće li najskuplja Zvezdina investicija u istoriji kluba biti u stanju za igru u Lajpcigu, a traje borba da se za taj meč spremi strelac u prva dva kola Lige šampiona Osman Bukari. Ako se ispostavi da njih dvojica ne mogu da se nađu na terenu, biće to ogroman hendikep za crveno-bele.

Podsećanja radi, Crvena zvezda je Hvanga dovela za obeštećenje od pet miliona evra, a on je i po plati najskuplji igrač tima. Borba za njegov potpis trajala je do poslednjeg dana za prijavu igrača za Ligu šampiona, a uklapanje u tim ide sporije nego što su na Marakani očekivali.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)